מסעדת יושי

מסעדת יושי, המסעדה היפנית הראשונה של שף העל הצרפתי ז’ואל רובישון הוקמה בשנת 2008 ונמצאת במלון מטרופול. שם גם נמצאות 2 מסעדות נוספות של אותו שף: מסעדת Joël Robuchon שמתמחה במטבח צרפתי ומסעדת Odyssey בסגנון ים תיכוני.

סושי במסעדת יושי במונקו

סושי במסעדת יושי במונקו

העיצוב היחודי של המסעדה

מסעדת יושי מתהדרת בעיצוב ששואב את השראתו מהתרבות העירונית האסייתית. המשמעות היא שהמסעדה בנויה משילוב אבן עם משי ועץ הובנה ומעוטרת בצבעים ירוק, שנהב בצבעי צהוב. חלל המסעדה כולל סושי בר וגן בהשראה יפנית אבל הוא לא שוכח איפה הוא נמצא, כך שמשולבים בו גם אלמנטים אלגנטיים קלאסיים כיאה למלון מטרופול שמהווה לו אכסניה.

האוכל היפני

המסעדה זכתה לכוכב מישלן אחד ומגישים בה אוכל יפני עכשווי נהדר ומאד יצירתי, למשל מאקי, סושי וסשימי ופירות ים בטוויסט מודרני פרי יצירתו של השף טקאו ימאזאקי (Takéo Yamazaki). בבר הסושי שבמקום המנות מוכנות לעיני הסועדים ומוגשות עם תה יפני ירוק ויינות בינלאומיים, כך שזוהי הזדמנות נדירה ליהנות משילוב קולינרי מעניין בין מזרח למערב.

ואגב, שווה להגיע לכאן בצהריים, אז מוגשת כאן ארוחת בנטו מעולה ומלאה במחיר נמוך מאוד יחסית למקובל במונקו של כ-30 אירו. בערב המחירים נוסקים ללא פחות מ-100 אירו לאדם.

מסעדת יושי פתוחה בימים חמישי עד ראשון בשעות 12:15-14:00 ו-19:30-22:30.

בקרבת המסעדה

מכיוון שהמסעדה נמצאת במלון מטרופול המפורסם, אתם יכולים ליהנות ביום הביקור שלכם גם מהספא “House of Givenchy”, מחניה פרטית, אינטרנט אלחוטי, גנים מרהיבים ביופיים ולא פחות חשוב – גישה מהירה לקזינו מונטה קרלו המפורסם שנמצא במרחק 100 מטר בלבד מהמלון.

ליצירת קשר  עם המסעדה והזמנת מקום